Nađen snimak iz aviona: Čuju se krici!

U francuskim Alpima, na mestu na koje se srušio avion "Džerman vingsa" na letu 9525, pronađen je mobilni telefon na kome se nalazi video snimak u kome su zabeleženi poslednji trenuci pre tragedije.

Svijet 31.03.2015 | 22:21
Nađen snimak iz aviona: Čuju se krici!

Video snimljen mobilnim telefonom "toliko je haotičan da je teško identifikovati ljude, ali zvuci i vrištanje putnika jasno svedoče da su oni bili svesni šta će im se dogoditi", objavio je francuski list "Pari mač", koji je, kao i nemački "Bild", uspeo da pribavi snimak.

Mogu se čuti krici: "Bože moj!" na nekoliko jezika, kao i udaranje metalnim predmetom više od tri puta, najverovatnije snimljeno kada je pilot pokušavao da otvori vrata kokpita, preneo je Si-En-En (CNN).

Kako se snimak bliži kraju, posle snažnog udara, jačeg od ostalih, vrištanje je sve glasnije, a zatim je nastupila tišina.

Prema podacima "crne kutije" iz kokpita, Andreas Lubic je namerno oborio avion 24. marta u francuskim Alpima pri čemu je poginulo svih 150 ljudi koji su bili u avionu.

Izvor: Mondo.rs

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Boki

31.03.2015 20:40

Iskreno saucesce porodicama zrtava avionske nesrece. Ali koga na zapadu briga za rat i ekonomsku propast naroda sa ovih prostora. Nas ne interesuju detalji avionske nesrece, jer mi imamo svojih vaznijih problema.

ODGOVORITE
Name

samo

31.03.2015 22:19

Meni je lakše što znam da se sirotinja ne vozika avionima.

Name

NNN

31.03.2015 22:45

Ovo je vec odvratno- nekrofilija.Nasli mobilni,a ne mogu naci drugu crnu kutiju.A mi,stvarno,imamo svojih vaznijih problema,i mi idemo u sunovrat.

ODGOVORITE
Name

Drugi i mi

01.04.2015 05:12

Zapadu je u interesu da Balkanski narodi žive loše i da ratuju (što oružjem, što riječima). Ali, kada ćemo da se pogledamo u ogledalo? I priznamo da je krivica, u međuvremenu, na našoj strani. Jesmo li morali da uzmemo oružije u ruke? Jesmo li morali da rušimo kuće i sječemo glave jedni drugima? Jesmo li morali da biramo na vlast najgore kriminalce? Moramo li to i dalje da radimo dvadeset (!) godina od kad se rat završio? Lako je reći "drugi su krivi", ali je, izgleda, jako teško prihvatiti sopstvenu su-odgovornost i promjeniti se. Jer dok se ne promjenimo ćemo nastaviti poznatim putem: U zaborav.

ODGOVORITE
Name

vv

02.04.2015 17:05

ko zna šta je prava istina???

ODGOVORITE