Бојић: Брамерц из освете покушава да убије Шешеља!

Онај ко Војислава Шешеља поново пошаље у хашки притвор чини убиство са предумишљајем. Шешељ ће тамо умрети. 

Србија 31.03.2015 | 21:59
Бојић: Брамерц из освете покушава да убије Шешеља!

Као човек и лекар тврдим да други исход није могућ, тврди за Пресс др Милован Бојић, шеф конзилијума од 15 најеминентнијих српских лекара који брину за здравље председника Српске радикалне странке.

- Све ово што се догађа је ујдурма хашког тужиоца Сержа Брамерца, идиота који спроводи свој лични обрачун са Војиславом Шешељем, зато што не може да се помири са чињеницом да је један човек, а уз то Србин, сам самцат поразио сву машинерију која стоји иза њега и Хашког тужилаштва - упозорава Бојић.

Он је убеђен да главни тужилац Хашког трибунала манипулише са "медицинским незнањем чланова Жалбеног већа" и да држава Србија мора да учини све да не дозволи убиство још једног свог држављанина у хашком притвору.

- Наредних дана ћемо видети да ли у овој земљи и у Хашком трибуналу има трунка памети и морала или је све отишло дођавола. Да није дошао у Србију и да га нисмо подвргли лечењу, Шешељ би већ имао метастазе рака по мозгу и другим деловима тела, а можда би до сада и умро. И сада, после четворомесечних испитивања, када треба да почне најважнија фаза лечења, Брамерц тражи да се све то прекине и Шешељ врати у притвор. Шта је то него убиство - пита Бојић.

По плану лечења, Шешељ би терапију примао у Новом Саду, осам дана, два пута дневно. Уследила би пауза од седам дана, након чега би била извршена додатна снимања.

- Зависно од резултата које добијемо, наставили бисмо са хемиотерапијом или бисмо ишли на хируршку интервенцију. Уколико нам то не буде омогућено, уколико нам убију пацијента, лично ја ћу поднети кривичну пријаву против Брамерца, а мислим да ће то учинити и остали чланови конзилијума. Гонићу га док не буде осуђен - каже Бојић.

Како Пресс сазнаје, у циљу што успешнијег лечења лидера СРС, јуче је из Швајцарске у Београд стигла пошиљка посебних цитостатика најновије генерације, за које се показало да у односу на цитостатике који су до сада коришћени убијају знатно мање здравих ћелија на органима који су изложени зрачењу.

Као што је и најавио, лидер радикала се данас у девет часова појавио на свом радном месту у седишту Српске радикалне странке и одржао састанак са најближим сарадницима.

- Тема састанка су били редовни извештаји о стању у странци, који свакодневно стижу из окружних и општинских одбора. Председник се понашао нормално, уообичајено се шалио са Вјерицом (Радетом), (Зораном) Красићем и Немањом (Шаровићем), ни на који начин није показао колико му је тешко. А само Бог зна како му је у души - каже Љиљана Михајловић, шефица Шешељевог кабинета.

Извор: ПРЕСС

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Патриота

31.03.2015 20:39

издрзи ВОЈО ВОЈВОДО! Да си којим слуцајем Хрват они би те у небеса дизали а ми те критикујемо! Ти не бранис себе него српство цитаво! Питам се да ли заслузју и разумеју сву твоју патњу! Војо! Никада нецес умријети! Зелим ти сву срецу овога свијета!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јуститиа

31.03.2015 20:58

Срамотаааа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан

31.03.2015 21:11

Војо Србине не мозе ти нико ништа !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бели

01.04.2015 07:46

По минусима видим да су се неки Срби разсрбили.

ОДГОВОРИТЕ