Bojić: Bramerc iz osvete pokušava da ubije Šešelja!

Onaj ko Vojislava Šešelja ponovo pošalje u haški pritvor čini ubistvo sa predumišljajem. Šešelj će tamo umreti. 

Srbija 31.03.2015 | 21:59
Bojić: Bramerc iz osvete pokušava da ubije Šešelja!

Kao čovek i lekar tvrdim da drugi ishod nije moguć, tvrdi za Press dr Milovan Bojić, šef konzilijuma od 15 najeminentnijih srpskih lekara koji brinu za zdravlje predsednika Srpske radikalne stranke.

- Sve ovo što se događa je ujdurma haškog tužioca Serža Bramerca, idiota koji sprovodi svoj lični obračun sa Vojislavom Šešeljem, zato što ne može da se pomiri sa činjenicom da je jedan čovek, a uz to Srbin, sam samcat porazio svu mašineriju koja stoji iza njega i Haškog tužilaštva - upozorava Bojić.

On je ubeđen da glavni tužilac Haškog tribunala manipuliše sa "medicinskim neznanjem članova Žalbenog veća" i da država Srbija mora da učini sve da ne dozvoli ubistvo još jednog svog državljanina u haškom pritvoru.

- Narednih dana ćemo videti da li u ovoj zemlji i u Haškom tribunalu ima trunka pameti i morala ili je sve otišlo dođavola. Da nije došao u Srbiju i da ga nismo podvrgli lečenju, Šešelj bi već imao metastaze raka po mozgu i drugim delovima tela, a možda bi do sada i umro. I sada, posle četvoromesečnih ispitivanja, kada treba da počne najvažnija faza lečenja, Bramerc traži da se sve to prekine i Šešelj vrati u pritvor. Šta je to nego ubistvo - pita Bojić.

Po planu lečenja, Šešelj bi terapiju primao u Novom Sadu, osam dana, dva puta dnevno. Usledila bi pauza od sedam dana, nakon čega bi bila izvršena dodatna snimanja.

- Zavisno od rezultata koje dobijemo, nastavili bismo sa hemioterapijom ili bismo išli na hiruršku intervenciju. Ukoliko nam to ne bude omogućeno, ukoliko nam ubiju pacijenta, lično ja ću podneti krivičnu prijavu protiv Bramerca, a mislim da će to učiniti i ostali članovi konzilijuma. Goniću ga dok ne bude osuđen - kaže Bojić.

Kako Press saznaje, u cilju što uspešnijeg lečenja lidera SRS, juče je iz Švajcarske u Beograd stigla pošiljka posebnih citostatika najnovije generacije, za koje se pokazalo da u odnosu na citostatike koji su do sada korišćeni ubijaju znatno manje zdravih ćelija na organima koji su izloženi zračenju.

Kao što je i najavio, lider radikala se danas u devet časova pojavio na svom radnom mestu u sedištu Srpske radikalne stranke i održao sastanak sa najbližim saradnicima.

- Tema sastanka su bili redovni izveštaji o stanju u stranci, koji svakodnevno stižu iz okružnih i opštinskih odbora. Predsednik se ponašao normalno, uoobičajeno se šalio sa Vjericom (Radetom), (Zoranom) Krasićem i Nemanjom (Šarovićem), ni na koji način nije pokazao koliko mu je teško. A samo Bog zna kako mu je u duši - kaže Ljiljana Mihajlović, šefica Šešeljevog kabineta.

Izvor: PRESS

 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Patriota

31.03.2015 20:39

izdrzi VOJO VOJVODO! Da si kojim slucajem Hrvat oni bi te u nebesa dizali a mi te kritikujemo! Ti ne branis sebe nego srpstvo citavo! Pitam se da li zasluzju i razumeju svu tvoju patnju! Vojo! Nikada neces umrijeti! Zelim ti svu srecu ovoga svijeta!

ODGOVORITE
Name

Justitia

31.03.2015 20:58

Sramotaaaa!

ODGOVORITE
Name

Stojan

31.03.2015 21:11

Vojo Srbine ne moze ti niko ništa !!!

ODGOVORITE
Name

beli

01.04.2015 07:46

Po minusima vidim da su se neki Srbi razsrbili.

ODGOVORITE