Како дивни дани за Луиса Енрикеа!

Побеђује на свим фронтовима, зарађује 3.100.000 евра годишње, а добија и повишицу! Челници Барселоне желе да награде тренера новим уговором под повољнијим финансијским условима.

Фудбал 01.04.2015 | 14:00
Како дивни дани за Луиса Енрикеа!

Током јануара је, бар према писању каталонских медија, био пред сменом. Говорило се да је после Тата Мартина и Луис Енрике промашена инвестиција каталонског великана. Међутим, без обзира на, у том периоду, учестале приче о лошим односима са Лионелом Месијем некадашњи репрезентативац Шпаније успео је да стабилизује тим. До те мере да се на Ноу Кампу осећа мирис ере Пепа Гвардиоле

Барселона је у првенству у страшном налету, добила је и недавни Ел Класико, па тако тренутно има четири бода више у односу на Реал из Мадрида. Слути да ће Барса трофеј првенства Шпаније вратити на Ноу Камп, а Гвардиолине момке чека и финале Купа Краља, као и четвртфинални мечеви Лиге шампиона против ПСЖ-а. Добро пролазно време Луиса Енрикеа уочи најважнијег дела сезоне приморало је челнике Барселоне да реагују.

Како пише каталонски Спорт управа Барселоне је понудила нови уговор Енрику. И то под знатно бољим финансијским условима. Енрике се прошлог лета обавезао на двогодишњу верност клубу у којем је оставио велики траг и као играч. Према том договору Енрике годишње инкасира 3.100.000 евра. Председник Бартомеу жели да Енрикеу понуди нови уговор до 2017.године, и богату повишицу. Одговор се очекује брзо.

Коментари / 0

Оставите коментар