Kako divni dani za Luisa Enrikea!

Pobeđuje na svim frontovima, zarađuje 3.100.000 evra godišnje, a dobija i povišicu! Čelnici Barselone žele da nagrade trenera novim ugovorom pod povoljnijim finansijskim uslovima.

Fudbal 01.04.2015 | 14:00
Kako divni dani za Luisa Enrikea!

Tokom januara je, bar prema pisanju katalonskih medija, bio pred smenom. Govorilo se da je posle Tata Martina i Luis Enrike promašena investicija katalonskog velikana. Međutim, bez obzira na, u tom periodu, učestale priče o lošim odnosima sa Lionelom Mesijem nekadašnji reprezentativac Španije uspeo je da stabilizuje tim. Do te mere da se na Nou Kampu oseća miris ere Pepa Gvardiole

Barselona je u prvenstvu u strašnom naletu, dobila je i nedavni El Klasiko, pa tako trenutno ima četiri boda više u odnosu na Real iz Madrida. Sluti da će Barsa trofej prvenstva Španije vratiti na Nou Kamp, a Gvardioline momke čeka i finale Kupa Kralja, kao i četvrtfinalni mečevi Lige šampiona protiv PSŽ-a. Dobro prolazno vreme Luisa Enrikea uoči najvažnijeg dela sezone primoralo je čelnike Barselone da reaguju.

Kako piše katalonski Sport uprava Barselone je ponudila novi ugovor Enriku. I to pod znatno boljim finansijskim uslovima. Enrike se prošlog leta obavezao na dvogodišnju vernost klubu u kojem je ostavio veliki trag i kao igrač. Prema tom dogovoru Enrike godišnje inkasira 3.100.000 evra. Predsednik Bartomeu želi da Enrikeu ponudi novi ugovor do 2017.godine, i bogatu povišicu. Odgovor se očekuje brzo.

Komentari / 0

Ostavite komentar