Какво нас вријеме очекује у априлу

Како је саопштио Републички хидрометеоролошки завод Србије, крајем дана на северозападу, а током ноћи и у осталим пределима, очекује се јаче наоблачење са кишом и локалним пљусковима, на високим планинама и са суснежицом и снегом.

Србија 31.03.2015 | 17:20
Какво нас вријеме очекује у априлу

Ујутро ће на крајњем југу и југоистоку Србије бити умерено и потпуно облачно, понегде са краткотрајном кишом, а у осталим крајевима претежно сунчано време.

Јутарња температура ваздуха износиће од четири до девет степени у Тимочкој Крајини, а највиша дневна од 14 до 19 степени.

Ветар ће бити слаб и умерен, ујутро на истоку повремено и јак, западни и северозападни, током дана југозападни, а увече и током ноћи појачан северозападни.

Према изгледима времена за седам дана, до 7. априла, биће свежије време. У среду ујутро на северу, а средином дана у осталим крајевима, очекује се престанак падавина и делимично разведравање.

У четвртак после подне и крајем дана очекује се наоблачење са северозапада местимично са кишом, на вишим планинама и снегом. У петак у већини места биће суво време, а само ујутро у централним и јужним крајевима Србије очекују се слабе падавине.

За викенд и почетком наредне седмице биће претежно облачно време повремено са падавинама.

Извор: Србија данас

Коментари / 0

Оставите коментар