Kakvo nas vrijeme očekuje u aprilu

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod Srbije, krajem dana na severozapadu, a tokom noći i u ostalim predelima, očekuje se jače naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima, na visokim planinama i sa susnežicom i snegom.

Srbija 31.03.2015 | 17:20
Kakvo nas vrijeme očekuje u aprilu

Ujutro će na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije biti umereno i potpuno oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom, a u ostalim krajevima pretežno sunčano vreme.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od četiri do devet stepeni u Timočkoj Krajini, a najviša dnevna od 14 do 19 stepeni.

Vetar će biti slab i umeren, ujutro na istoku povremeno i jak, zapadni i severozapadni, tokom dana jugozapadni, a uveče i tokom noći pojačan severozapadni.

Prema izgledima vremena za sedam dana, do 7. aprila, biće svežije vreme. U sredu ujutro na severu, a sredinom dana u ostalim krajevima, očekuje se prestanak padavina i delimično razvedravanje.

U četvrtak posle podne i krajem dana očekuje se naoblačenje sa severozapada mestimično sa kišom, na višim planinama i snegom. U petak u većini mesta biće suvo vreme, a samo ujutro u centralnim i južnim krajevima Srbije očekuju se slabe padavine.

Za vikend i početkom naredne sedmice biće pretežno oblačno vreme povremeno sa padavinama.

Izvor: Srbija danas

Komentari / 0

Ostavite komentar