Родитељи: "Јави се, не љутимо се на тебе"

Међународна потрага за дјечаком из Врбање у Хрватској, седамнаестогодишњаком Антонијиом Ковачићем који је нестао прије три дана, и даље је на снази. Како смо сазнали од очајних родитеља који даноноћно трагају за својим сином, дјечак је посљедњи пут виђен у Тузли и то 25. марта око 13 сати.

Регион 28.03.2015 | 10:50
Родитељи: "Јави се, не љутимо се на тебе"

Како је за Клиx.ба испричао Младен Ковачић, отац несталог дјечака, синоћ га је контактирао човјек из Кисељака који му је казао како је довезао Антонија до жељезничке станице у Тузли тог дана и тамо га оставио.

"Ми се не љутимо на нашега сина, само га желимо видјети или барем чути, да знамо да је жив и здрав. Антонио, молимо те, јави се. Не љутимо се, све што је било већ је заборављено", казао нам је Ковачић.

Подсјећамо, дјечак је отишао из куће у мјесту Врбања прије два дана, а како су родитељи успјели сазнати упутио се у БиХ те је намјеравао да борави у Тузли и Сарајеву. Његови родитељи су то сазнали од његових најближих пријатеља. Са свога Фацебоок профила избрисао је све поруке као и све податке са мобилног телефона.

"Некима је казао како ће ступити у контакт са њима након што се снађе. Ми га молимо да се јави нама", казао је Ковачевић за Клиx.ба.

Границу је Антонио прешао у мјесту Гуња код Брчког, а прелазак из једне земље у другу му је олакшала чињеница да дјеца из Гуње иду у школу у Брчко, па тако није морао пролазити ригорозну контролу.

"Уопште не спавамо, стално покушавамо схватити шта се догодило и гдје је могао отићи. Јако смо забринути. Због тога смо и долазили у БиХ односно у Сарајево и Тузлу. Желим да се захвалим свим људима тамо који су феноменални и који су заиста пружили сву могућу помоћ", казао је Ковачић за Клиx.ба.

О нестанку дјечака из Хрватске који је виђен у БиХ обавијештени су и локални полицијски органи који такође трагају за малољетним Ковачићем.

Апелујемо на све оне које виде Антонија Ковачића о томе обавијесте најближу полицијску станицу или пак родитеље дјечака на број 00385 981841653.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 0

Оставите коментар