Сандра Африка слагала да има авион

Александра Продановић покушала да обмане јавност док су је снимали у виртуелном боингу у Спортском центру „11. април“.

Забава 27.03.2015 | 08:02
Сандра Африка слагала да има авион

Сандра Африка дала је у кокпиту авиона интервју и том приликом изјавила да јој је баш ту летелицу поклонио деда.
Али, певачица није рачунала на то да ће снимак видети и они који се разумеју у авијацију и да ће је раскринкати.

Наиме, Сандра се уопште није возила приватним авионом, већ је интервју урађен у симулатору „боинга 737“ који се налази у Спортском центру „11. април“.

Пред камерама певачица је „летела“ из Тивта у Београд, а њену лаж све време је подржавао и пилот, који је похвалио Африку да је одлична газдарица и истакао да му редовно даје плату.

- Ово је авион, није камион. Ово је мој авион. Није ми га купила бака, већ дека. Он ме више воли. Доста радим у иностранству и ред би био да имам авион. Мало сам била до Загреба, Дубровника, сад смо у Тивту, па идемо за Београд - рекла је певачица.

Позвали смо Сандру да је питамо због чега је слагала да је од деде добила авион, а она је покушала да се оправда.

- Само луд човек не види да је у питању симулатор, у којем пилоти вежбају. Мени је била част да то испробам. Није ми био циљ да обмањујем нацију, већ сам се само нашалила. Емисија је забавног карактера и зато не разумем због чега је настала толика паника. Иначе, мени би деда купио авион и све што ми треба - каже Африка.

Подсетимо, Сандра је била прва на тапету пореских инспектора, којима је рекла да јој је баба која живи у Немачкој купила стан у Монте Карлу и џип БМW X6. Сад је очито хтела да превари народ причом да ју је деда богаташ частио „цесном“ за личне потребе.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар