Брчко: Наркодилери осуђени на три године

Тужилаштво Брчко дистрикта закључило је споразуме о признању кривице са Емиром Нухановићем, Сабрином Јукић-Пехлић и Аленом Тирићем из Брчког, на основу којих су осуђени на укупно око три године затвора због неовлаштеног стављања у промет марихуане.

Република Српска 26.03.2015 | 10:30
Брчко: Наркодилери осуђени на три године

Оптужница терети Нухановића, Тирића и Јукић-Пехлићеву да су у више наврата током 2014. године неовлаштено куповали, држали ради продаје и продавали опојну дрогу корисницима са подручја дистрикта.

Секретар брчанског Тужилаштва Самир Бегановић рекао је новинарима да су оптужени током припрема за главни претрес споразумом са Тужилаштвом признали кривицу за кривично дјело неовлашћене производње и стављања у промет опојни дрога.

"Након тога Нухановић је правоснажно осуђен на годину и један мјесец, Јукић-Пехлићева на годину, а Тирић на десет мјесеци затвора", рекао је Бегановић.

Пресудом је уважен и захтјев Тужилаштва да им се одузму опојне дроге и други предмети коришћни за извршење кривичног дјела.

Извор: СРНА

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бошњак

26.03.2015 09:31

Смијешна казна !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

26.03.2015 09:50

Да није жалосно било би смешно. Овакве казне су само подстицај за нове троваче. Без хируршких резова ова замља тоне у све теже болест.

ОДГОВОРИТЕ