Делије Лалату: Имаш нашу подршку и...!

...кажи нам ако ти неко квари атмосферу у свлачионици! Поједини навијачи црвено-белих током уторка имали неформалан састанак са шефом стручног штаба на којем су му поручили да су сто посто уз њега.

Фудбал 26.03.2015 | 12:20
Делије Лалату: Имаш нашу подршку и...!

Све релевантне чињенице говоре да би у Љутице Богдана морало да влада благостање! Тим је нанизао четири тријумфа, предност комшија, које су смениле тренера Николића, сведена је на само два бода... Ипак, разочаравајућа партије против Напретка натерала је тренера актуленог шампиона Ненада Лалатовића да енергично реагује.

Млади стручњак незадовољан партијом изабраника које је слабог резултата спасио капитен Предраг Рајковић одржао је више него енергичан говор у свлачионици. Како сазнајемо, док је темпратура била близу тачке кључања, Лалатовић је имао и вербални сукоб са појединим играчима. Замерио им је на ноншалантном понашању и неприкладним гестикулацијама према клупи... Дан после већина играча је отишла у репрезентативне селекције, али вест да је Лалатовић одржао буквицу појединим фудбалерима била је довољна да реагује и тврдо језгро навијача.

Свесни чињенице да одбрана титуле у овом тренутку више није немогућа мисија Делије су током уторка позвале Лалатовића на неформалан састанак. Том прилиом су му, према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта, рекли да он има њихову безрезервну подршку, и да у њему виде човека који може да доведе црвено-беле до нове титуле. Између осталог, навијачи Црвене звезде, рекли су Лалатовићу да им се слободно пожали ако у свлачионици има играча који му кваре атмосферу...

Очигледно да на стадиону Рајко Митић желе да сада скупе редове, јер би у случају добрих игара у наредних месец дана били надомак нове титуле. Иначе, Ненад Лалатовић одавно има добре односе са виђеним навијачима са северног копа, После ремија у Нишу, када је био на удару јавности, Лалатовић је рекао да ће дати неопозиву оставку чим схвати да га навијачи више не желе на клупи Црвене звезде.
„И даље сам ту. Управа ме не притиска. Уколико армија навијача буде хтела да одем, отићи ћу. Чист сам пред собом. Ако се са севера буде чуло “Нешо, одлази”, ја ћу отићи“, поручио је пре месец дана Лалатовић.

Коментари / 0

Оставите коментар