Delije Lalatu: Imaš našu podršku i...!

...kaži nam ako ti neko kvari atmosferu u svlačionici! Pojedini navijači crveno-belih tokom utorka imali neformalan sastanak sa šefom stručnog štaba na kojem su mu poručili da su sto posto uz njega.

Fudbal 26.03.2015 | 12:20
Delije Lalatu: Imaš našu podršku i...!

Sve relevantne činjenice govore da bi u Ljutice Bogdana moralo da vlada blagostanje! Tim je nanizao četiri trijumfa, prednost komšija, koje su smenile trenera Nikolića, svedena je na samo dva boda... Ipak, razočaravajuća partije protiv Napretka naterala je trenera aktulenog šampiona Nenada Lalatovića da energično reaguje.

Mladi stručnjak nezadovoljan partijom izabranika koje je slabog rezultata spasio kapiten Predrag Rajković održao je više nego energičan govor u svlačionici. Kako saznajemo, dok je tempratura bila blizu tačke ključanja, Lalatović je imao i verbalni sukob sa pojedinim igračima. Zamerio im je na nonšalantnom ponašanju i neprikladnim gestikulacijama prema klupi... Dan posle većina igrača je otišla u reprezentativne selekcije, ali vest da je Lalatović održao bukvicu pojedinim fudbalerima bila je dovoljna da reaguje i tvrdo jezgro navijača.

Svesni činjenice da odbrana titule u ovom trenutku više nije nemoguća misija Delije su tokom utorka pozvale Lalatovića na neformalan sastanak. Tom priliom su mu, prema saznanjima MOZZART Sporta, rekli da on ima njihovu bezrezervnu podršku, i da u njemu vide čoveka koji može da dovede crveno-bele do nove titule. Između ostalog, navijači Crvene zvezde, rekli su Lalatoviću da im se slobodno požali ako u svlačionici ima igrača koji mu kvare atmosferu...

Očigledno da na stadionu Rajko Mitić žele da sada skupe redove, jer bi u slučaju dobrih igara u narednih mesec dana bili nadomak nove titule. Inače, Nenad Lalatović odavno ima dobre odnose sa viđenim navijačima sa severnog kopa, Posle remija u Nišu, kada je bio na udaru javnosti, Lalatović je rekao da će dati neopozivu ostavku čim shvati da ga navijači više ne žele na klupi Crvene zvezde.
„I dalje sam tu. Uprava me ne pritiska. Ukoliko armija navijača bude htela da odem, otići ću. Čist sam pred sobom. Ako se sa severa bude čulo “Nešo, odlazi”, ja ću otići“, poručio je pre mesec dana Lalatović.

Komentari / 0

Ostavite komentar