Драгојевић добија паре да не пјева у Србији!

Оснивач и вођа групе Легенде Зоран Дашић Даша револтиран је стањем на музичкој сцени, за које каже да је спало на ниске гране.

Регион 25.03.2015 | 12:06
Драгојевић добија паре да не пјева у Србији!

Он сматра да звезде за које нико није чуо причају о баснословним зарадама, чиме стварају лажну слику о људима са естраде, као и то да Оливеру Драгојевићи плаћају да не пева у Србији.

"Претпостављам да има новчану надокнаду за то што не долази. И да би све то изгубио када би дошао овде и шта човек да ризикује због мање суме коју би добио овде. Има неке разлоге сигурно, ја га не познајем", рекао је Дашић.

"Руку на срце, мене је страшно срамота што се бавим овим послом. Изгубила се мера, као и у свему, све је деградирано. Све се уопштава и ми смо гурнути у исти кош с осталим и људи те не разликују".

"Сви мисле да смо ми пуни пара а томе доприносе они што имају мало свести о томе шта причају. Ко има да им да толико, нек им да, али ја знам да није тако. Гледам у новинама неке људе који праве скандале, а немам појма ко су.

Подсећамо, хрватско певач неколико пута јасно је дао до знања да не постоји шанса да направи концерт у Београду јер, како је рекао неке ране не могу да се зацеле.

"Не знам, има реченица "никад не реци никад", али ми се чини да неке ствари које сам себи зацртао у животу никад. Мени се тамо не иде и то је све", рекао је небројене пута Драгојевић.

(Наше новине)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

гоогле

25.03.2015 11:25

Ко би овог к.... уопсте слусао у Србији. Пусти Бају Малог Книндзу па да изгинемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балтазар

25.03.2015 11:58

Гини гоогле ко ти брани.

Name

Тамо Далеко Бреее

25.03.2015 11:52

Драгојевић је једини популарни певач еxYу који је рекао да неће певати у Србији и остао доследан. Зато га и поштујем највише. Оног момента када буде запевао у Београду постаће исти као Мерлин, Кесовија и још неки тамо без морала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

У4зида

25.03.2015 12:27

Изгинушмо БРЕ на све стране због наших Бајица,нема посла, пара, фабрике уништене, незапосленост 50%, народ једе смеће а вама је и даље до пјевања и зајебанција, е моји, боље нам и не треба

ОДГОВОРИТЕ
Name

мпрадојкиц

25.03.2015 14:23

Када је цуо да је српског порекла, сто је сасвим тацно, Оливер Драгојевиц је изјавио: Па,ста, ако сам! То објасњава његову фрустрацију према Београду и Србији. Психоаналитицки гледано, дубоко у срцу пати ссо не наступа у Србији.