Dragojević dobija pare da ne pjeva u Srbiji!

Osnivač i vođa grupe Legende Zoran Dašić Daša revoltiran je stanjem na muzičkoj sceni, za koje kaže da je spalo na niske grane.

Region 25.03.2015 | 12:06
Dragojević dobija pare da ne pjeva u Srbiji!

On smatra da zvezde za koje niko nije čuo pričaju o basnoslovnim zaradama, čime stvaraju lažnu sliku o ljudima sa estrade, kao i to da Oliveru Dragojevići plaćaju da ne peva u Srbiji.

"Pretpostavljam da ima novčanu nadoknadu za to što ne dolazi. I da bi sve to izgubio kada bi došao ovde i šta čovek da rizikuje zbog manje sume koju bi dobio ovde. Ima neke razloge sigurno, ja ga ne poznajem", rekao je Dašić.

"Ruku na srce, mene je strašno sramota što se bavim ovim poslom. Izgubila se mera, kao i u svemu, sve je degradirano. Sve se uopštava i mi smo gurnuti u isti koš s ostalim i ljudi te ne razlikuju".

"Svi misle da smo mi puni para a tome doprinose oni što imaju malo svesti o tome šta pričaju. Ko ima da im da toliko, nek im da, ali ja znam da nije tako. Gledam u novinama neke ljude koji prave skandale, a nemam pojma ko su.

Podsećamo, hrvatsko pevač nekoliko puta jasno je dao do znanja da ne postoji šansa da napravi koncert u Beogradu jer, kako je rekao neke rane ne mogu da se zacele.

"Ne znam, ima rečenica "nikad ne reci nikad", ali mi se čini da neke stvari koje sam sebi zacrtao u životu nikad. Meni se tamo ne ide i to je sve", rekao je nebrojene puta Dragojević.

(Naše novine)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

google

25.03.2015 11:25

Ko bi ovog k.... uopste slusao u Srbiji. Pusti Baju Malog Knindzu pa da izginemo.

ODGOVORITE
Name

Baltazar

25.03.2015 11:58

Gini google ko ti brani.

Name

Tamo Daleko Breee

25.03.2015 11:52

Dragojević je jedini popularni pevač exYu koji je rekao da neće pevati u Srbiji i ostao dosledan. Zato ga i poštujem najviše. Onog momenta kada bude zapevao u Beogradu postaće isti kao Merlin, Kesovija i još neki tamo bez morala.

ODGOVORITE
Name

U4zida

25.03.2015 12:27

Izginušmo BRE na sve strane zbog naših Bajica,nema posla, para, fabrike uništene, nezaposlenost 50%, narod jede smeće a vama je i dalje do pjevanja i zajebancija, e moji, bolje nam i ne treba

ODGOVORITE
Name

mpradojkic

25.03.2015 14:23

Kada je cuo da je srpskog porekla, sto je sasvim tacno, Oliver Dragojevic je izjavio: Pa,sta, ako sam! To objasnjava njegovu frustraciju prema Beogradu i Srbiji. Psihoanaliticki gledano, duboko u srcu pati sso ne nastupa u Srbiji.