Постоје неправилности у запошљавању Срба

Његово преосвештенство епископ бихаћко-петровачки Атанасије указао је делегацији Мисије ОЕБС-а у БиХ на неправилности у запошљавању Срба у јавним институцијама општина Босанско Грахово, Дрвар, Гламоч и Босански Петровац, на шта се становници ових општина највише жале.

Босна и Херцеговина 24.03.2015 | 18:19
Постоје неправилности у запошљавању Срба

Владика Атанасије захвалио је током данашњег сусрета у Босанском Петровцу делегацији ОЕБС-а за посјету коју је иницирала Канцеларија ОЕБС-а у Дрвару и показаном интересовању за важна социјална питања становника овог дијела Крајине, те изнио погледе Српске православне цркве о њима.

Шеф Канцеларије ОЕБС-а у Дрвару Петр Корбел упознао је владику Атанасија о раду Мисије ОЕБС-а у БиХ, са посебним акцентом на претходни рад и дјеловање у Унско-санском и Ливањском кантону.

Нарочита пажња посвећена је неким питањима у образовању у ова два кантона, саопштено је из Епархије бихаћко-петровачке.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ах

24.03.2015 17:49

Одоше нам црквени вјеродостојници у политику. То баш није добро. Овим питањима би се требали бавити наши бајни политицари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

24.03.2015 18:41

Свака помоц цркве народу је добро досла

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира

24.03.2015 18:52

Треба црква да помазе народу

ОДГОВОРИТЕ
Name

сноуден

24.03.2015 19:16

Г Атанасије вама и цркви дузно постовање али тај народ не зна постовати своје и своју светињу. Вецина Граховљака би дали и гу..це Хрватима и њиховим интересима.Рапситајте се мало о цовјеку српском хероју и полицајцу припаднику границне полиције БиХ, који је 2003 године раскринкао милионски сверц на границном прелазу Стрмица рјец је о Србину из Мркоњиц Града. Назалост сефови и српска политика га је пустила низ воду због хравтских интереса ХДЗ и СНСД, Спириц и Радмановиц, као два највеца политицара Србина у Сарајеву су знала и упознати били лицно за овај сверц и криминал постоје писани трагови и документи о том, ста су урадили, ниста а ма бас ниста. С тога је дегутанто да управо та два лика прицају о српству, или борби против криминала и корупције на основу десавања која се зове СТРМИЦА.

ОДГОВОРИТЕ