Postoje nepravilnosti u zapošljavanju Srba

Njegovo preosveštenstvo episkop bihaćko-petrovački Atanasije ukazao je delegaciji Misije OEBS-a u BiH na nepravilnosti u zapošljavanju Srba u javnim institucijama opština Bosansko Grahovo, Drvar, Glamoč i Bosanski Petrovac, na šta se stanovnici ovih opština najviše žale.

Bosna i Hercegovina 24.03.2015 | 18:19
Postoje nepravilnosti u zapošljavanju Srba

Vladika Atanasije zahvalio je tokom današnjeg susreta u Bosanskom Petrovcu delegaciji OEBS-a za posjetu koju je inicirala Kancelarija OEBS-a u Drvaru i pokazanom interesovanju za važna socijalna pitanja stanovnika ovog dijela Krajine, te iznio poglede Srpske pravoslavne crkve o njima.

Šef Kancelarije OEBS-a u Drvaru Petr Korbel upoznao je vladiku Atanasija o radu Misije OEBS-a u BiH, sa posebnim akcentom na prethodni rad i djelovanje u Unsko-sanskom i Livanjskom kantonu.

Naročita pažnja posvećena je nekim pitanjima u obrazovanju u ova dva kantona, saopšteno je iz Eparhije bihaćko-petrovačke.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

ah

24.03.2015 17:49

Odoše nam crkveni vjerodostojnici u politiku. To baš nije dobro. Ovim pitanjima bi se trebali baviti naši bajni politicari.

ODGOVORITE
Name

miki

24.03.2015 18:41

Svaka pomoc crkve narodu je dobro dosla

ODGOVORITE
Name

mira

24.03.2015 18:52

Treba crkva da pomaze narodu

ODGOVORITE
Name

snouden

24.03.2015 19:16

G Atanasije vama i crkvi duzno postovanje ali taj narod ne zna postovati svoje i svoju svetinju. Vecina Grahovljaka bi dali i gu..ce Hrvatima i njihovim interesima.Rapsitajte se malo o covjeku srpskom heroju i policajcu pripadniku granicne policije BiH, koji je 2003 godine raskrinkao milionski sverc na granicnom prelazu Strmica rjec je o Srbinu iz Mrkonjic Grada. Nazalost sefovi i srpska politika ga je pustila niz vodu zbog hravtskih interesa HDZ i SNSD, Spiric i Radmanovic, kao dva najveca politicara Srbina u Sarajevu su znala i upoznati bili licno za ovaj sverc i kriminal postoje pisani tragovi i dokumenti o tom, sta su uradili, nista a ma bas nista. S toga je degutanto da upravo ta dva lika pricaju o srpstvu, ili borbi protiv kriminala i korupcije na osnovu desavanja koja se zove STRMICA.

ODGOVORITE