Ножевима напали пекара због бурека

Б. Ц. (31) и Е. М. (32) ухапшени су због сумње да су у суботу после поноћи напали и ножем за сечење бурека повредили пекара у једној пекари у Тутину.

Србија 24.03.2015 | 08:56
Ножевима напали пекара због бурека

До инцидента је дошло јер Б. Ц. и Е. М. нису желели да плате буреке које су појели. Када им је пекар тражио да плате рачун, они су са пулта узели ножеве за сечење бурека и насрнули на њега.

Пекар је у нападу задобио бројне посекотине руку и тела, због чега је пребачен у новопазарску болницу где му је указана медицинска помоћ.

Нападачи су ухапшени због насилног понашања и пљачке, а од раније су познати полицији због насилничког понашања, пишу "Наше новине". Они су 6. децембра у новопазарској апотеци претукли купца А. А. (41) наочиглед апотекарке. Осумњичени су тада пришли човеку који је излазио из апотеке и почели да га шутирају и туку рукама и палицама.

Када је А. А. покушао да се спасе и ушао у апотеку, они су пошли за њим и наставили да га туку пред апотекарком. Њима је тада одређен притвор од 48 сати и против њих је поднета кривична пријава због насилничког понашања.

Извор: Србија Данас

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

лол

24.03.2015 08:29

КО их штити ? Тако је на целом Балкану !

ОДГОВОРИТЕ