Noževima napali pekara zbog bureka

B. C. (31) i E. M. (32) uhapšeni su zbog sumnje da su u subotu posle ponoći napali i nožem za sečenje bureka povredili pekara u jednoj pekari u Tutinu.

Srbija 24.03.2015 | 08:56
Noževima napali pekara zbog bureka

Do incidenta je došlo jer B. C. i E. M. nisu želeli da plate bureke koje su pojeli. Kada im je pekar tražio da plate račun, oni su sa pulta uzeli noževe za sečenje bureka i nasrnuli na njega.

Pekar je u napadu zadobio brojne posekotine ruku i tela, zbog čega je prebačen u novopazarsku bolnicu gde mu je ukazana medicinska pomoć.

Napadači su uhapšeni zbog nasilnog ponašanja i pljačke, a od ranije su poznati policiji zbog nasilničkog ponašanja, pišu "Naše novine". Oni su 6. decembra u novopazarskoj apoteci pretukli kupca A. A. (41) naočigled apotekarke. Osumnjičeni su tada prišli čoveku koji je izlazio iz apoteke i počeli da ga šutiraju i tuku rukama i palicama.

Kada je A. A. pokušao da se spase i ušao u apoteku, oni su pošli za njim i nastavili da ga tuku pred apotekarkom. Njima je tada određen pritvor od 48 sati i protiv njih je podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja.

Izvor: Srbija Danas

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

lol

24.03.2015 08:29

KO ih štiti ? Tako je na celom Balkanu !

ODGOVORITE