Роси: Хоћу титулу, па да се женим, па да добијем сина!

Деветоструки светски шампион Валентино Роси рекао је у интервјуу за “Газету” пред почетак овогодишњег Мото ГП шампионата да му је циљ десета титула.

Остали спортови 24.03.2015 | 17:40
Роси: Хоћу титулу, па да се женим, па да добијем сина!

Своју последњу титулу Роси је освојио 2009. године, а његови навијачи пуни самопоуздања очекују старт нове сезоне, у недељу, Великом наградом Катара.

‘Доктор’ иза себе има најуспешнију сезону у последњих пет година, коју је завршио као вицешамопион, иза Марка Маркеса, па не чуди што је заслужио нови, двогодишњи уговор са Јамахом, који траје до краја 2016. године.

Упитан да ли би се у случају десете титуле ове сезоне повукао као шампион на крају године или би пружио реванш клинцима, Роси је одговорио:

“Имам уговор, а и жељу да још возим. У овом тренутку не гледам даље од наредне две сезоне. 2016. године ће се многе ствари променити – прописи, пнеуматици, електорника. Биће занимљиво видети шта ће се дешавати. Због тога не правим планове”.

Међутим, титула би могла да га наведе да промени планове, посебно због обећања које је дао својој дугогодишњој изабраници Линди.

“Рекао сам јој: ‘Када освојим титулу, венчаћемо се’. Линда је добро, али нисмо разговарали о браку. Рецимо да бих хтео наследника у наредних десет година”, рекао је Роси.

Роси је недавно прославио 36. рођендан, а више пута је последњих година је истакао да би волео да је млађи да би могао да се избори са Маркесом. Због тога не чуди што је рекао да би био веома забринут да му је млади Шпанац био ривал када је доминирао краљевском класом.

“Био бих забринут. Нисам сигуран да бих га победио. Дефинитивно бих уживао да сам могао да одмерим снагу са њим, а да смо вршњаци. Ипак, искрено, осећам да сам у овом тренутку толико физички спреман, боље него икада у каријери”, нагласио је ‘Доктор’.

Коментари / 0

Оставите коментар