Нови протест радника

Око стотињак обесправљених радника "Космоса" данас је изашло у протестну шетњу, те су поручили да неће одустати од својих захтјева.

Република Српска 20.03.2015 | 22:48
Нови протест радника

Блокирајући једну коловозну траку и у пратњи полиције, они су од "Космоса" дошли до Трга Крајине.

Рекли су да не одустају од својих захтјева и неће стати са протестима све док не добију "саопштење од Владе Републике Српске да је ријешила њихов проблем".

Након одржаног говора на Тргу Крајине упутили су се према згради Владе Српске.

"Прошли петак нас можда нису чули ови из Владе Републике Српске, али данас хоће јер идемо према Влади", рекао је Жељко Николић, предсједник Синдикалне организације радника Космоса у штрајку.

Извор: Независне новине

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

сирогојно

20.03.2015 12:23

Назалост,изгледа осталим незапосленим зитељима,становницима Бањалуке је добро јер љеп је дан па су кафици пуни тј. басте кафица...нема солидарности ...То је истина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола озрен

20.03.2015 12:59

Цим је тако као сто казес у Бањалуци народу јос није криза.Цим су кафици пуни нико не протестује један одговор мозе бити да народу није догорјело.Онда смо ми лудаци сто писемо или једини који виде у каквој јами се налазимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сирогојно

20.03.2015 13:22

Мој Никола ово је балкан нико никог не подрзава а и она српска народна "цркла ми крава дабогда и комсији..."

Name

станоје

20.03.2015 18:19

Само се ви сетајте,кад набијете зуљеве на ногама одустацете,власт це да и даље пљацка све док се народ буде мирно сетао.Оваке су сетње само доказ колико је овај народ глуп и наиван.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родјени сам Бањалучанин

20.03.2015 18:39

Памтим неку другу Бањалуку. Нажалост у задњих 20 година, у Бањалуци је све наопако. Становници града су дебелом већином најобичнија г***а. Некадашње Бањалуке више нема. Ово је сад дизниленд за будале. За силне проблеме свих градјана Републике Српске, одговорни су у ствари баш бањалучани. Они су на власт довели ову банду и немају намјеру да их смијене. Г****** је добро. Ухљебили су се многи на државне јасле и проводе негативну селекцију не би ли се одржали. Банда на власти и багра у сјени су нашли заједнички интерес. Ови из сјене гласају за ове на позорници а ови њима осигуравају привилегије, страначко запошљавање итд. Уништила је влада стотине фирмни до сада, зашто би их било брига за Космос. Могу се и у кругу Космоса бетонирати стамбене зграде. Изгледа да ће увијек бити будала да узимају кредите и купују те станове. А ММФ ће им обазбиједити пара за те кредите. Иза свега овога стоји ЕУ. Очит је организовани криминал, ниједна институција или огран државе или локалне самоуправе не функционише, а високи представник не мрда прстом. Зашто не посмјењује полицијску врхушку??? Како су претходни високи представници то могли! Чему високи представник уопште служи? Зашто не користи своја овлаштења!Докле ће нас мрцварити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синнy Боy

20.03.2015 20:46

Петар Ђокић је изјавио да није добро што радници Космоса штрајкују.Ја му поручујем да се онда и он солидарише са радницима Космоса и нека ради 15 мјесеци без плате и бенифиција.

ОДГОВОРИТЕ