Видео: Шта су навијачи поручили играчима Роме?!

Фрустрације на Олимпику - тифози Роме тражили од играча да скину дресове: Доста нам је свега! Да ли је Љајић заслужио искључење због старта над Аквиланијем?

Фудбал 20.03.2015 | 15:40
Видео: Шта су навијачи поручили играчима Роме?!

Што се тиче Роме сезона је малтене завршена. Екипа заостаје 14 бодова за Јувентусом у Серији А, у Купу Италије завршила је учешће у четвртфиналу, поразом од Фјорентине, а исти ривал је задао Вучици завршни ударац и у осмини финала Лиге Европе, пошто је у реваншу славио 3:0.

То је, разумљиво, изазвало бес домаћих навијача, који су масовно још током првог полувремена почели да напуштају Олимпико. Они најтврдокорнији су остали до краја. И имали су шта да поруче играчима. Најпре транспарент:
„Плаћеници, мењајте професију“.

А онда још један у финишу:
„Мука нам је од свега. Видимо се ускоро“.

Та порука се тумачи како најава да би на тренинг екипе Рудија Гарсије колико сутра могли да бану незвани гости. Исти они који су по завршетку дуела са Фјорентином тражили од играча да дођу подно јужне трибине, а онда да пред њима скину дресове. Навијачи сматрају да их Пјанић и остатак екипе не заслужују.

У тоталну немоћ Роме против Фјорентине уклопио се и Адем Љајић. Он је у размаку од само десет минута добио два жута картона, па је искључен у 88. после прекршаја над Албертом Аквиланијем. Утисак је - престрого. Макар тако мисли Руди Гарсија...

Коментари / 0

Оставите коментар