Video: Šta su navijači poručili igračima Rome?!

Frustracije na Olimpiku - tifozi Rome tražili od igrača da skinu dresove: Dosta nam je svega! Da li je Ljajić zaslužio isključenje zbog starta nad Akvilanijem?

Fudbal 20.03.2015 | 15:40
Video: Šta su navijači poručili igračima Rome?!

Što se tiče Rome sezona je maltene završena. Ekipa zaostaje 14 bodova za Juventusom u Seriji A, u Kupu Italije završila je učešće u četvrtfinalu, porazom od Fjorentine, a isti rival je zadao Vučici završni udarac i u osmini finala Lige Evrope, pošto je u revanšu slavio 3:0.

To je, razumljivo, izazvalo bes domaćih navijača, koji su masovno još tokom prvog poluvremena počeli da napuštaju Olimpiko. Oni najtvrdokorniji su ostali do kraja. I imali su šta da poruče igračima. Najpre transparent:
„Plaćenici, menjajte profesiju“.

A onda još jedan u finišu:
„Muka nam je od svega. Vidimo se uskoro“.

Ta poruka se tumači kako najava da bi na trening ekipe Rudija Garsije koliko sutra mogli da banu nezvani gosti. Isti oni koji su po završetku duela sa Fjorentinom tražili od igrača da dođu podno južne tribine, a onda da pred njima skinu dresove. Navijači smatraju da ih Pjanić i ostatak ekipe ne zaslužuju.

U totalnu nemoć Rome protiv Fjorentine uklopio se i Adem Ljajić. On je u razmaku od samo deset minuta dobio dva žuta kartona, pa je isključen u 88. posle prekršaja nad Albertom Akvilanijem. Utisak je - prestrogo. Makar tako misli Rudi Garsija...

Komentari / 0

Ostavite komentar