Снимци кретања отмичара дијевојчице

Министарство унутрашњих послова, уз сагласност Тужилаштва за организовани криминал, објавило је данас снимке кретања француских држављана пре и након отмице двогодишње девојчице у београдском насељу Браће Јерковић.

Србија 19.03.2015 | 14:07
Снимци кретања отмичара дијевојчице

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић истакао је да МУП тиме жели да покаже да је полиција у сарадњи са тужилаштвом до детаља ушла у сваки елемент тог кривичног дела и да ће Србија знати да одговори на покушаје отмице, за које се надамо да их неће бити у будућности.

"Отмица наше малене суграђанке са Вождовца била је вест која је изузетно узнемирила Србију, сваког родитеља и сваког грађанина наше земље. Брзом и енергичном акцијом полиције показали смо да нећемо дозволити да Србија буде полигон за криминалне групе које се баве трговином људима, које отимају нашу децу и одводе их у иностранство", навео је Стефановић.

"Хоћемо да у сарадњи са тужилаштвом, француским колегама, али и другим европским полицијама, покажемо да смо спремни за овакве организоване криминалне групе и да кроз снажно превентивно деловање желимо да спречимо да уопште помисле да дођу у Србију", рекао је министар Стефановић, наведно је у саопштењу МУП-а.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Модрица

19.03.2015 17:06

Свака цаст за хапсење!

ОДГОВОРИТЕ