Snimci kretanja otmičara dijevojčice

Ministarstvo unutrašnjih poslova, uz saglasnost Tužilaštva za organizovani kriminal, objavilo je danas snimke kretanja francuskih državljana pre i nakon otmice dvogodišnje devojčice u beogradskom naselju Braće Jerković.

Srbija 19.03.2015 | 14:07
Snimci kretanja otmičara dijevojčice

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je da MUP time želi da pokaže da je policija u saradnji sa tužilaštvom do detalja ušla u svaki element tog krivičnog dela i da će Srbija znati da odgovori na pokušaje otmice, za koje se nadamo da ih neće biti u budućnosti.

"Otmica naše malene sugrađanke sa Voždovca bila je vest koja je izuzetno uznemirila Srbiju, svakog roditelja i svakog građanina naše zemlje. Brzom i energičnom akcijom policije pokazali smo da nećemo dozvoliti da Srbija bude poligon za kriminalne grupe koje se bave trgovinom ljudima, koje otimaju našu decu i odvode ih u inostranstvo", naveo je Stefanović.

"Hoćemo da u saradnji sa tužilaštvom, francuskim kolegama, ali i drugim evropskim policijama, pokažemo da smo spremni za ovakve organizovane kriminalne grupe i da kroz snažno preventivno delovanje želimo da sprečimo da uopšte pomisle da dođu u Srbiju", rekao je ministar Stefanović, navedno je u saopštenju MUP-a.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Modrica

19.03.2015 17:06

Svaka cast za hapsenje!

ODGOVORITE