Делалићев син пријетио полицији у И.Сарајеву

Двадесетдвогодишњег Бењамина Делалића ухапсила је јуче сарајевска полиција и то по потрази која је за њим расписана због сумње да је 9. марта на подручју општине Источно Ново Сарајево починио кривично дјело угрожавање безбједности.

Босна и Херцеговина 19.03.2015 | 12:48
Делалићев син пријетио полицији у И.Сарајеву

О овом случају обавијештен је тужилац Кантоналног тужилаштва у Сарајеву, а Делалић је непосредно након хапшења предат у надлежност полицијским службеницима ЦЈБ Источно Сарајево.

Наводно, за Делалићем се трагало због кривичног дјела којег је починио на подручју општине Источно Ново Сарајево почетком овог мјесеца.

Према ријечима Данке Тешић, портпарола ЦЈБ Источно Сарајево, Делалић је пријетио полицајцима када су га зауставили приликом редовне контроле саобраћаја у Источном Сарајеву.

"Полицајци су 9. марта зауставили аутомобил Тојота којим је управљао Делалић, а са њим су биле још двије особе том приликом и то једна жена и један мушкарац. Када је полицијски службеник од њега тражио возачку дозволу он је рекао да нема дозволе. Службеници су потом тражили да сви изађу из аута ради његовог прегледа", појаснила је Тешић.

Према њеним ријечима, мушкарац је изашао, али је Делалић најприје пошао изаћи из аутомобила, а потом поново сјео за волан и удаљио се у непознатом правцу.

"Након тога позвао је на телефон свога пријатеља који је остао са полицијом. Од њега је тражио да га пусти на спикерфон да би казао полицајцима да ће их убити", казала је Тешић.

(Кликс)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

СССС

19.03.2015 12:23

ШЉАМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гашпар

19.03.2015 13:09

Смр.. па што им то није у очи рекао...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

19.03.2015 14:39

Јест храбар као бабо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

19.03.2015 20:43

А ти си храбар на овом порталу боли глава.

Name

дотт

20.03.2015 08:56

Побјегао па пријети.

ОДГОВОРИТЕ