Ивановић остаје на кормилу ''Змајева''!

Душко Ивановић остаће селектор кошаркашке репрезентације Босне и Херцеговине, потврдио је предсједник КС БиХ Елмедин Конаковић.

Кошарка 19.03.2015 | 18:00
Ивановић остаје на кормилу ''Змајева''!

"Змајеве" ће на Еуробаскету у Француској с клупе предводити црногорски стручњак Душко Ивановић!

Како је пренио званични сајт Кошаркашког савеза БиХ ријешене су и посљедње административне препреке и Ивановић ће остати селектор.

Први човјек Савеза Дино Конаковић изјавио је да нови-стари селектор "змајева" није имао превеликих захтјева ни економских нити било којих других.

"Што се тиче Душка Ивановића нисмо имали никаквих проблема. Ивановић није имао било каквих захтјева и он жели да настави са групом ових сјајних играча. По рејтингу имамо једног од најбољих тренера у Европи и имамо велика очекивања на самом Европском првенству", рекао је Конаковић.

Подсјетимо, Ивановић је у јануару претходне године први пут постао селектор БиХ, а у тренерској каријери је водио Ђирону, Фрајбург, Лимож, Тау Керамику, Барселону и Каху Лаборал, као и репрезентацију Швајцарске.

На шампионату Европе предстојећег љета у Француској, БиХ ће у групној фази играти у Монпељеу против Финске, Пољске, Израела, Русије и селекције домаћина.

Коментари / 0

Оставите коментар