Ivanović ostaje na kormilu ''Zmajeva''!

Duško Ivanović ostaće selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, potvrdio je predsjednik KS BiH Elmedin Konaković.

Košarka 19.03.2015 | 18:00
Ivanović ostaje na kormilu ''Zmajeva''!

"Zmajeve" će na Eurobasketu u Francuskoj s klupe predvoditi crnogorski stručnjak Duško Ivanović!

Kako je prenio zvanični sajt Košarkaškog saveza BiH riješene su i posljednje administrativne prepreke i Ivanović će ostati selektor.

Prvi čovjek Saveza Dino Konaković izjavio je da novi-stari selektor "zmajeva" nije imao prevelikih zahtjeva ni ekonomskih niti bilo kojih drugih.

"Što se tiče Duška Ivanovića nismo imali nikakvih problema. Ivanović nije imao bilo kakvih zahtjeva i on želi da nastavi sa grupom ovih sjajnih igrača. Po rejtingu imamo jednog od najboljih trenera u Evropi i imamo velika očekivanja na samom Evropskom prvenstvu", rekao je Konaković.

Podsjetimo, Ivanović je u januaru prethodne godine prvi put postao selektor BiH, a u trenerskoj karijeri je vodio Đironu, Frajburg, Limož, Tau Keramiku, Barselonu i Kahu Laboral, kao i reprezentaciju Švajcarske.

Na šampionatu Evrope predstojećeg ljeta u Francuskoj, BiH će u grupnoj fazi igrati u Monpeljeu protiv Finske, Poljske, Izraela, Rusije i selekcije domaćina.

Komentari / 0

Ostavite komentar