Никшић облијепљен читуљама општини!

Некадашњи привредни центар Црне Горе, Никшић освануо је данас излепљен необичним посмртним плакатима у којима група незадовољних грађана из "Алтернативе", али и незапослени и огорчени радници, пољопривредници, лекари, инжењери "сахрањују" локалну самоуправу!

Регион 19.03.2015 | 12:30
Никшић облијепљен читуљама општини!

Они обавештавају јавност да је после две деценије погрешног управљања градом "трагично преминула вољена Општина Никшић, рођена Андерба ИВ век - XXИ век."

У саркастичном наставку додаје се да саучешће примају испред зграде Општине, сваког дана у термину од 11 до 12 сати, уз напомену да се венци не прилажу.

Управо од 7. марта и том термину никшићки момци из Удружења грађана "Алтернатива" окупљају се преко пута зграде локалне самоуправе у перфомансу без речи, према здању где седе градски оци шаљу погледе који треба да забрину и опомену оне који управљају градом.

- Ако имамо избор између улице и сигурне пропасти, зар није боље коцкати се и играти на карту? Улица је остала једини демократски вид изражавања. Улица ће поделити грађане Црне Горе на две категорије - оне који имају храброст и који немају, поручују "алтернативци".

(Пресс)

Коментари / 0

Оставите коментар