Nikšić oblijepljen čituljama opštini!

Nekadašnji privredni centar Crne Gore, Nikšić osvanuo je danas izlepljen neobičnim posmrtnim plakatima u kojima grupa nezadovoljnih građana iz "Alternative", ali i nezaposleni i ogorčeni radnici, poljoprivrednici, lekari, inženjeri "sahranjuju" lokalnu samoupravu!

Region 19.03.2015 | 12:30
Nikšić oblijepljen čituljama opštini!

Oni obaveštavaju javnost da je posle dve decenije pogrešnog upravljanja gradom "tragično preminula voljena Opština Nikšić, rođena Anderba IV vek - XXI vek."

U sarkastičnom nastavku dodaje se da saučešće primaju ispred zgrade Opštine, svakog dana u terminu od 11 do 12 sati, uz napomenu da se venci ne prilažu.

Upravo od 7. marta i tom terminu nikšićki momci iz Udruženja građana "Alternativa" okupljaju se preko puta zgrade lokalne samouprave u perfomansu bez reči, prema zdanju gde sede gradski oci šalju poglede koji treba da zabrinu i opomenu one koji upravljaju gradom.

- Ako imamo izbor između ulice i sigurne propasti, zar nije bolje kockati se i igrati na kartu? Ulica je ostala jedini demokratski vid izražavanja. Ulica će podeliti građane Crne Gore na dve kategorije - one koji imaju hrabrost i koji nemaju, poručuju "alternativci".

(Press)

Komentari / 0

Ostavite komentar