ФСС ускраћује подршку Шукеру?!

„Између кандидатуре председника ХНС за место у Извршном комитету УЕФА и наше подршке налази се велики знак питања“, рекао је за Спорт први човек српског фудбала Томислав Караџић.

Фудбал 18.03.2015 | 08:20
ФСС ускраћује подршку Шукеру?!

Велику прашину подигла је одлука челника ФСС, предвођених Томиславом Караџићем, да пруже подршку Давору Шукеру у кандидатури за пријем у Извршни комитет УЕФА! Реаговало је удружење избеглица у Србији, поручивши да су одговорни са Теразија 35 направили озбиљан превид одлуком да пруже подршку човеку који се сликао на гробу усташког злочинца Анте Павелића.

Такође, апострофира се да је Давор Шукер био заговорник идеје одигравања пријатељског меча између Хрватске и непризнате репрезентације Косова.
„Од председника удружења избеглица господина Линте тражио сам да нам достави доказе и уколико су тачне неке ствари, онда се између Шукерове кандидатуре и наше подршке налази велики знак питања. Проверићемо и да ли је Шукер био иницијатор идеје одигравања меча између Хрватске и Косова. Чуди ме само да, уколико је то истина, није био упознат са чињеницом и одлуком УЕФА да се тај меч не може играти без сагласности ФСС“, рекао је за Спорт председник ФСС Томислав Караџић.

Посета Давора Шукера Београду довела је до озбиљне размене мишљења између председника Удружења избеглица Миодрага Линте и потпредседника ФСС Ивана Ћурковића.
„Ја тог господина Линту и не познајем. Нећу више да се расправљам и да ја њему правим рекламу изјавама. Подршка Шукеру свакако није моја одлука, него одлука ФСС. Политика и спорт, као што сам и раније рекао, немају никакве везе. Можда мало имају“, поручио је за Наше новине Иван Ћурковић.

Коментари / 0

Оставите коментар