FSS uskraćuje podršku Šukeru?!

„Između kandidature predsednika HNS za mesto u Izvršnom komitetu UEFA i naše podrške nalazi se veliki znak pitanja“, rekao je za Sport prvi čovek srpskog fudbala Tomislav Karadžić.

Fudbal 18.03.2015 | 08:20
FSS uskraćuje podršku Šukeru?!

Veliku prašinu podigla je odluka čelnika FSS, predvođenih Tomislavom Karadžićem, da pruže podršku Davoru Šukeru u kandidaturi za prijem u Izvršni komitet UEFA! Reagovalo je udruženje izbeglica u Srbiji, poručivši da su odgovorni sa Terazija 35 napravili ozbiljan previd odlukom da pruže podršku čoveku koji se slikao na grobu ustaškog zločinca Ante Pavelića.

Takođe, apostrofira se da je Davor Šuker bio zagovornik ideje odigravanja prijateljskog meča između Hrvatske i nepriznate reprezentacije Kosova.
„Od predsednika udruženja izbeglica gospodina Linte tražio sam da nam dostavi dokaze i ukoliko su tačne neke stvari, onda se između Šukerove kandidature i naše podrške nalazi veliki znak pitanja. Proverićemo i da li je Šuker bio inicijator ideje odigravanja meča između Hrvatske i Kosova. Čudi me samo da, ukoliko je to istina, nije bio upoznat sa činjenicom i odlukom UEFA da se taj meč ne može igrati bez saglasnosti FSS“, rekao je za Sport predsednik FSS Tomislav Karadžić.

Poseta Davora Šukera Beogradu dovela je do ozbiljne razmene mišljenja između predsednika Udruženja izbeglica Miodraga Linte i potpredsednika FSS Ivana Ćurkovića.
„Ja tog gospodina Lintu i ne poznajem. Neću više da se raspravljam i da ja njemu pravim reklamu izjavama. Podrška Šukeru svakako nije moja odluka, nego odluka FSS. Politika i sport, kao što sam i ranije rekao, nemaju nikakve veze. Možda malo imaju“, poručio je za Naše novine Ivan Ćurković.

Komentari / 0

Ostavite komentar