САД: Убио себе и двоје дјеце?

Полиција је пронашла тијела мушкарца и двоје дјеце у стану у Спрингфилду, у држави Мисури, послије окончања опсаде и преговора који су трајали скоро 24 сата.

Свијет 17.03.2015 | 11:40
САД: Убио себе и двоје дјеце?

Спрингфилдска полиција је саопштила да је мушкарац пронађен у стану, по свему судећи, умро до прострелних рана које је сам себи нанио. У стану су пронађена и тијела његовог четвородишњег сина и двогодишње ћерке, наводи АП.

Портпаролка спрингфилдске полиције Лиза Кокс је изјавила да нема податке о томе како је наступила смрт дјеце. У стану је било само њих троје.

Све је почело у недјељу око 21.30 када је полиција примила позив и дошла у стан који се налази у југозападном дијелу града. Полицајци су наишли на наоружаног мушкарца и опколили су зграду.

Преговори са њим трајали су читав дан, а у понедјељак увече су допремљени роботи из бомбашког одреда и могле су се чути експлозије.

"Бука и прасак које сте чули направили смо ми када смо улазили у стан. Послали смо роботе који су расчистили терен због наше безбједности", изјавио је на конференцији за новинаре пуковник Ерик Рис.

Када је полиција ушла у стан сво троје су били мртви, казао је он, додајући да је истрага у току.

Извор: Тањуг

Коментари / 0

Оставите коментар