SAD: Ubio sebe i dvoje djece?

Policija je pronašla tijela muškarca i dvoje djece u stanu u Springfildu, u državi Misuri, poslije okončanja opsade i pregovora koji su trajali skoro 24 sata.

Svijet 17.03.2015 | 11:40
SAD: Ubio sebe i dvoje djece?

Springfildska policija je saopštila da je muškarac pronađen u stanu, po svemu sudeći, umro do prostrelnih rana koje je sam sebi nanio. U stanu su pronađena i tijela njegovog četvorodišnjeg sina i dvogodišnje ćerke, navodi AP.

Portparolka springfildske policije Liza Koks je izjavila da nema podatke o tome kako je nastupila smrt djece. U stanu je bilo samo njih troje.

Sve je počelo u nedjelju oko 21.30 kada je policija primila poziv i došla u stan koji se nalazi u jugozapadnom dijelu grada. Policajci su naišli na naoružanog muškarca i opkolili su zgradu.

Pregovori sa njim trajali su čitav dan, a u ponedjeljak uveče su dopremljeni roboti iz bombaškog odreda i mogle su se čuti eksplozije.

"Buka i prasak koje ste čuli napravili smo mi kada smo ulazili u stan. Poslali smo robote koji su rasčistili teren zbog naše bezbjednosti", izjavio je na konferenciji za novinare pukovnik Erik Ris.

Kada je policija ušla u stan svo troje su bili mrtvi, kazao je on, dodajući da je istraga u toku.

Izvor: Tanjug

Komentari / 0

Ostavite komentar