ИВ: Испао и Крајиновић!

Српски тенисер Филип Крајиновић завршио је учешће на Мастерсу у Индијан Велсу већ у првом колу, поразом од Игора Сајслинга из Холандије.

Тенис 13.03.2015 | 23:50
ИВ: Испао и Крајиновић!

Крајиновић, који је до главног жреба на првом Мастерсу сезоне дошао кроз квалификације, изгубио је од Сајслинга са 6:4, 3:6, 6:2, после једног сата и 59 минута игре.

Холанђанина у другом колу очекује сусрет са трећим носиоцем Рафаелом Надалом, који је био слободан у првој рунди.

Дуел Крајиновића и Сајслинга обележио је велики број брејк лопти, али је холандски тенисер успео два пута више да одузме сервис Филипу и заслужено слави.

После изгубљеног првог сета, Крајиновић је одмах Сајслингу дозволио брејк, али се потом пробудио. Нанизао је четири гема и ту предност чувао до краја другог сета, али је у трећем пресудило искуство Холанђанина. Сајслинг је већ у другом гему направио брејк, који је успео да одбрани и до краја сусрета одузме још једном сервис Крајиновићу за тријумф после скоро два сата игре.

Пре Крајиновића, са Мастерса у Индијан Велсу елиминисани су и Виктор Троицки и Душан Лајовић, па је Новак Ђоковић остао једини српски представник у мушком синглу у Калифорнији. Ђоковић је био слободан у првом колу, а у другом ће играти са Кипранином Маркосом Багдатисом.

Мастерс у Индијан Велсу се игра за наградни фонд од 5.381.235 долара.

Коментари / 0

Оставите коментар