IV: Ispao i Krajinović!

Srpski teniser Filip Krajinović završio je učešće na Mastersu u Indijan Velsu već u prvom kolu, porazom od Igora Sajslinga iz Holandije.

Tenis 13.03.2015 | 23:50
IV: Ispao i Krajinović!

Krajinović, koji je do glavnog žreba na prvom Mastersu sezone došao kroz kvalifikacije, izgubio je od Sajslinga sa 6:4, 3:6, 6:2, posle jednog sata i 59 minuta igre.

Holanđanina u drugom kolu očekuje susret sa trećim nosiocem Rafaelom Nadalom, koji je bio slobodan u prvoj rundi.

Duel Krajinovića i Sajslinga obeležio je veliki broj brejk lopti, ali je holandski teniser uspeo dva puta više da oduzme servis Filipu i zasluženo slavi.

Posle izgubljenog prvog seta, Krajinović je odmah Sajslingu dozvolio brejk, ali se potom probudio. Nanizao je četiri gema i tu prednost čuvao do kraja drugog seta, ali je u trećem presudilo iskustvo Holanđanina. Sajsling je već u drugom gemu napravio brejk, koji je uspeo da odbrani i do kraja susreta oduzme još jednom servis Krajinoviću za trijumf posle skoro dva sata igre.

Pre Krajinovića, sa Mastersa u Indijan Velsu eliminisani su i Viktor Troicki i Dušan Lajović, pa je Novak Đoković ostao jedini srpski predstavnik u muškom singlu u Kaliforniji. Đoković je bio slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati sa Kipraninom Markosom Bagdatisom.

Masters u Indijan Velsu se igra za nagradni fond od 5.381.235 dolara.

Komentari / 0

Ostavite komentar