Хтјели да избаце дјевојчицу из аута!

Како сазнајемо отмичари који поседују лажне пасоше хтели су да се отарасе девојчице када су схватили да им је полиција за петама.

Србија 13.03.2015 | 17:27
Хтјели да избаце дјевојчицу из аута!

Како је за Србију Данас потврђено и министар полиције Небојша Стефановић директно је био укључен у потрагу за девојчицом. Када су процуреле информације да је аутомобил са отмичарима пробио ограду код Шимановаца, министар је са својим обезбеђењем кренуо за отмичарима.

Према првим незваничним информацијама из полиције у отмици су учествовали за сада неидентификовани нападачи, али познато је да их је било двоје.

Девојчица (2) је раније данас отета из руку мајке, а према наводима возило отмичара има румунске таблице. За сада се још увек утврђује да ли су отмичари страни или српски држављани, као и намера због које је отета девојчица.

Како је раније саопштено из полиције, за воланом отмичара је била жена, а мушкарац је изашао из кола и отео мајци дете из наручја. Он је истрчао из аутомобила, почео да шутира мајку и отео девојчицу, наводе очевици. Из полиције нам за сада нису потврдили ову информацију.

Отмичари међусобно разговарају на шпанском, и није познато да ли разумеју српски језик.

Извор: Србија Данас

Коментари / 0

Оставите коментар