Htjeli da izbace djevojčicu iz auta!

Kako saznajemo otmičari koji poseduju lažne pasoše hteli su da se otarase devojčice kada su shvatili da im je policija za petama.

Srbija 13.03.2015 | 17:27
Htjeli da izbace djevojčicu iz auta!

Kako je za Srbiju Danas potvrđeno i ministar policije Nebojša Stefanović direktno je bio uključen u potragu za devojčicom. Kada su procurele informacije da je automobil sa otmičarima probio ogradu kod Šimanovaca, ministar je sa svojim obezbeđenjem krenuo za otmičarima.

Prema prvim nezvaničnim informacijama iz policije u otmici su učestvovali za sada neidentifikovani napadači, ali poznato je da ih je bilo dvoje.

Devojčica (2) je ranije danas oteta iz ruku majke, a prema navodima vozilo otmičara ima rumunske tablice. Za sada se još uvek utvrđuje da li su otmičari strani ili srpski državljani, kao i namera zbog koje je oteta devojčica.

Kako je ranije saopšteno iz policije, za volanom otmičara je bila žena, a muškarac je izašao iz kola i oteo majci dete iz naručja. On je istrčao iz automobila, počeo da šutira majku i oteo devojčicu, navode očevici. Iz policije nam za sada nisu potvrdili ovu informaciju.

Otmičari međusobno razgovaraju na španskom, i nije poznato da li razumeju srpski jezik.

Izvor: Srbija Danas

Komentari / 0

Ostavite komentar