Да ли ће Адил добити тужбу?

Јавно тужилаштво у Београду привело је крају истражни процес поводом оптужби ћерке Џеја Рамадановског да ју је невеначни супруг Адил Максутовић физички злостављао.

Забава 13.03.2015 | 11:11
Да ли ће Адил добити тужбу?

Наиме, следеће недеље тужилац ће донети пресуду која ће показати да ли се против певача отвара судски процес или ће проћи некажњено.

"Прво основно тужилаштво у Београду, завршило је истрагу у вези са Адилом Максутовићем. У наредним данима требало би да се одлучи хоће ли се подизати оптужнички предлог или ће се одбацити кривична пријава као неоснована. Исто тако, ако се не уважи медицинска документација Ане Рамадовски постоји могућност да се цео процес заврши у корист Адила. Међутим, уколико се установи да ју је тукао, велике су шансе да ће га тужилаштво казнити", прича извор за "Ало".

Како каже кривични закон, законска норма за злостављање у породици износи до три године затвора.

Подсећања ради, Ана Рамадановски пре нешто више од годину дана, пријавила полицијској станици у Борчи да је певач Адил Максутовић физички злоставља. Након само два месеца саслушан је Анин невенчани супруг, и тада је негирао оптужбе које му се стављају на терет, и тврдио да су те ноћи имали само вербални сукоб, али да није подизао руку на њу. Ана је у тужилаштво донела сву лекарску документацију и дала исказ да је претрпела физичко насиље, као и то да је имала маснице од удараца и да се због тога отишла на лекарски преглед.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар