Џони ''на леду'' жестоко оптужује и ФСС и Звезду!

ФСС и Звезда се играју са Мијаиловићем! "Уз образложење да је Звездин адвокат у иностранству Арбитражна комисија ФСС није донела одлуку. То је скандалозно, само показују како функционишу спорт и држава", поручио бивши капитен црвено-белих.

Фудбал 13.03.2015 | 12:40
Џони ''на леду'' жестоко оптужује и ФСС и Звезду!

Спор између Црвене звезде и бившег капитена Николе Мијаиловића још није добио епилог! А када ће – нико не зна!

Као што је одавно познато црвено – бели су суспендовали, а затим раскинули уговор са искусним левим беком на његову штету. Никола Мијаиловић је, затим, уложио жалбу Арбитражној комисији ФСС.

Црвено-бели су желели да Фудбалски савез Србије верификује одлуку о одстрањивању Николе Мијаиловића, али и поред два сучељавања коначан одлука још није донешена.

Пуномоћник Николе Мијаиловића адвокат Владимир Бојовић каже за МОЗЗАРТ Спорт каже да му је и даље несхватљив разлог због којег је пролонгиран цео сличај.
„Добили смо обавештење да је пуномоћник Црвене звезде на службеном путу у иностранству и да због тога одлука не може да буде донешена. Јако смо разочарани, јер су повређени сви могући рокови“, поручио је Бојовић.

Још радикланији у ставу био је Никола Мијаиловић.
„Ово је велика срамота. Какве везе има што је адвокат Црвене звезде на путу и зашто тај податак утиче на то да ли ће одлука бити донешена. Овим само показују како функционишу држава и спорт. Све ово је један велики скандал“, рекао је за наш портал Никола Мијаиловић.

Црвено-бели су раскинули уговор са искусним левим беком уз образложење да је повредио клупску дисциплину када је имао физички обрачун са Милошем Босанчићем. Међутим, јавна је тајна да је популарни Џони дуго био у тихом рату са генералним директором клуба Звезданом Терзићем. Медији су спекулисали да Мијаиловић стоји иза анонимних писама која су уздрмала звездашку јавност. Међутим, он није преузео одговорност за тај чин.

Коментари / 0

Оставите коментар