Džoni ''na ledu'' žestoko optužuje i FSS i Zvezdu!

FSS i Zvezda se igraju sa Mijailovićem! "Uz obrazloženje da je Zvezdin advokat u inostranstvu Arbitražna komisija FSS nije donela odluku. To je skandalozno, samo pokazuju kako funkcionišu sport i država", poručio bivši kapiten crveno-belih.

Fudbal 13.03.2015 | 12:40
Džoni ''na ledu'' žestoko optužuje i FSS i Zvezdu!

Spor između Crvene zvezde i bivšeg kapitena Nikole Mijailovića još nije dobio epilog! A kada će – niko ne zna!

Kao što je odavno poznato crveno – beli su suspendovali, a zatim raskinuli ugovor sa iskusnim levim bekom na njegovu štetu. Nikola Mijailović je, zatim, uložio žalbu Arbitražnoj komisiji FSS.

Crveno-beli su želeli da Fudbalski savez Srbije verifikuje odluku o odstranjivanju Nikole Mijailovića, ali i pored dva sučeljavanja konačan odluka još nije donešena.

Punomoćnik Nikole Mijailovića advokat Vladimir Bojović kaže za MOZZART Sport kaže da mu je i dalje neshvatljiv razlog zbog kojeg je prolongiran ceo sličaj.
„Dobili smo obaveštenje da je punomoćnik Crvene zvezde na službenom putu u inostranstvu i da zbog toga odluka ne može da bude donešena. Jako smo razočarani, jer su povređeni svi mogući rokovi“, poručio je Bojović.

Još radiklaniji u stavu bio je Nikola Mijailović.
„Ovo je velika sramota. Kakve veze ima što je advokat Crvene zvezde na putu i zašto taj podatak utiče na to da li će odluka biti donešena. Ovim samo pokazuju kako funkcionišu država i sport. Sve ovo je jedan veliki skandal“, rekao je za naš portal Nikola Mijailović.

Crveno-beli su raskinuli ugovor sa iskusnim levim bekom uz obrazloženje da je povredio klupsku disciplinu kada je imao fizički obračun sa Milošem Bosančićem. Međutim, javna je tajna da je popularni Džoni dugo bio u tihom ratu sa generalnim direktorom kluba Zvezdanom Terzićem. Mediji su spekulisali da Mijailović stoji iza anonimnih pisama koja su uzdrmala zvezdašku javnost. Međutim, on nije preuzeo odgovornost za taj čin.

Komentari / 0

Ostavite komentar