И Печник тужи Звезду!

Словеначки фудбалер одлучио је да "пресавије табак", пошто му се нико из клуба није јављао поводом раније постигнутог договора.

Фудбал 13.03.2015 | 14:20
И Печник тужи Звезду!

Синдикат професионалних фудбалера у наредних неколико дана ће предати захтев Нејца Печника Арбитражном суду Фудбалског савеза Србије, потврдио је председник "Независности" Мирко Поледица за "Моззарт спорт".

Офанзивни "везиста" је приликом одласка у Јапан, крајем децембра, опростио црвено-белима део дуга, уз договор да му остатак новца буде исплаћен до 15. фебруара.

Управа клуба у том периоду је била ангажована на санирању "горућих" дугова (Броновицки, Асамоа...), како би могла да лиценцира појачања из јануарског прелазног рока, па је Печников случај остао "заборављен".

"Он је био спреман да се тај рок пролонгира, али му је засметало што му се нико из клуба није јавио", објаснио је Поледица.

Звезду су по истом "механизму" недавно тужили и тренер прошлосезонског шампионског тима Славиша Стојановић, као и Роберт Просинечки. Они су се такође жалили да нису успели да ступе у контакт са члановима актуелног најужег руководства.

Коментари / 0

Оставите коментар