I Pečnik tuži Zvezdu!

Slovenački fudbaler odlučio je da "presavije tabak", pošto mu se niko iz kluba nije javljao povodom ranije postignutog dogovora.

Fudbal 13.03.2015 | 14:20
I Pečnik tuži Zvezdu!

Sindikat profesionalnih fudbalera u narednih nekoliko dana će predati zahtev Nejca Pečnika Arbitražnom sudu Fudbalskog saveza Srbije, potvrdio je predsednik "Nezavisnosti" Mirko Poledica za "Mozzart sport".

Ofanzivni "vezista" je prilikom odlaska u Japan, krajem decembra, oprostio crveno-belima deo duga, uz dogovor da mu ostatak novca bude isplaćen do 15. februara.

Uprava kluba u tom periodu je bila angažovana na saniranju "gorućih" dugova (Bronovicki, Asamoa...), kako bi mogla da licencira pojačanja iz januarskog prelaznog roka, pa je Pečnikov slučaj ostao "zaboravljen".

"On je bio spreman da se taj rok prolongira, ali mu je zasmetalo što mu se niko iz kluba nije javio", objasnio je Poledica.

Zvezdu su po istom "mehanizmu" nedavno tužili i trener prošlosezonskog šampionskog tima Slaviša Stojanović, kao i Robert Prosinečki. Oni su se takođe žalili da nisu uspeli da stupe u kontakt sa članovima aktuelnog najužeg rukovodstva.

Komentari / 0

Ostavite komentar