Ибра: Челсијевци су 11 бебица!

Нападач Пари Сен Жермена Златан Ибрахимовић критиковао је играче Челсија рекавши да су се понашали као “11 беба“.

Фудбал 12.03.2015 | 18:00
Ибра: Челсијевци су 11 бебица!

Ибрахимовић је у 31. минуту стартовао на Оскара и добио је црвени картон, да би се на поновљеном снимку видело да је судија Кујперс погрешио.

Ипак, Тери, Матић и Кејхил окружили су судију, док се Оскар ваљао по земљи.

“Када сам видео црвени картон, помислио сам: ’Овај човек не зна шта ради’ или је можда видео нешто друго. Најгорје је оно што сам видео када сам добио црвени картон – сви Челсијеви играчи су се скупили, осећао сам се као да ме окружује 11 беба. Не знам да ли је Оскар глумио после, али није ни важно, најважније јесте да смо прошли даље“.

ПСЖ је после продужетка прошао даље, било је 2:2 у Лондону после 1:1 у Паризу, па су ’Свеци’ прошли даље због већег броја голова у гостима.

“Била је то невероватна партија јер смо играли са десеторицом, чак и у продужетку. Моји саиграчи заслужују велико признање, показали су да имају велико срце, али и квалитет“, додао је Ибрахимовић.

Менаџер Челсија Жозе Мурињо признао је да је судија направио грешку и нада се да ће је УЕФА исправити, а осврнуо се и на наводни ударац који је Давид Луиз лактом упутио Дијегу Кости.

“Нисам видео Давидов ударац, али као му УЕФА додели признање играча меча, морам да верујем да није било лакта. Играо је врло добро, али ако је учинио то, не могу да верујем да га је УЕФА прогласила играчем утакмице. Са дисциплинске тачке гледишта, било би коректно да се суспендује Давид, а да се Ибри дозволи да игра четвртфинале јер је то заслужио“, каже Мурињо.

Такође, Португалац је прокоментарисао још једну спорну ситуацију, када је у првом полувремену судија Кујперс пропустио да свира пенал на Кости после старта Каванија.

“Не могу да нам дају сада тај пенал, али мислим да је то био чист једанаестерац – још једном се показало да су судије иза гола беспотребно трошење времена и новца јер обично не раде ништа. Ако је ту само да види да ли је лопта прешла гол-линију, технологија је боља. Ако не може да види чист пенала десет метара испред себе...“, додао је Португалац.

Коментари / 0

Оставите коментар