Ibra: Čelsijevci su 11 bebica!

Napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović kritikovao je igrače Čelsija rekavši da su se ponašali kao “11 beba“.

Fudbal 12.03.2015 | 18:00
Ibra: Čelsijevci su 11 bebica!

Ibrahimović je u 31. minutu startovao na Oskara i dobio je crveni karton, da bi se na ponovljenom snimku videlo da je sudija Kujpers pogrešio.

Ipak, Teri, Matić i Kejhil okružili su sudiju, dok se Oskar valjao po zemlji.

“Kada sam video crveni karton, pomislio sam: ’Ovaj čovek ne zna šta radi’ ili je možda video nešto drugo. Najgorje je ono što sam video kada sam dobio crveni karton – svi Čelsijevi igrači su se skupili, osećao sam se kao da me okružuje 11 beba. Ne znam da li je Oskar glumio posle, ali nije ni važno, najvažnije jeste da smo prošli dalje“.

PSŽ je posle produžetka prošao dalje, bilo je 2:2 u Londonu posle 1:1 u Parizu, pa su ’Sveci’ prošli dalje zbog većeg broja golova u gostima.

“Bila je to neverovatna partija jer smo igrali sa desetoricom, čak i u produžetku. Moji saigrači zaslužuju veliko priznanje, pokazali su da imaju veliko srce, ali i kvalitet“, dodao je Ibrahimović.

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo priznao je da je sudija napravio grešku i nada se da će je UEFA ispraviti, a osvrnuo se i na navodni udarac koji je David Luiz laktom uputio Dijegu Kosti.

“Nisam video Davidov udarac, ali kao mu UEFA dodeli priznanje igrača meča, moram da verujem da nije bilo lakta. Igrao je vrlo dobro, ali ako je učinio to, ne mogu da verujem da ga je UEFA proglasila igračem utakmice. Sa disciplinske tačke gledišta, bilo bi korektno da se suspenduje David, a da se Ibri dozvoli da igra četvrtfinale jer je to zaslužio“, kaže Murinjo.

Takođe, Portugalac je prokomentarisao još jednu spornu situaciju, kada je u prvom poluvremenu sudija Kujpers propustio da svira penal na Kosti posle starta Kavanija.

“Ne mogu da nam daju sada taj penal, ali mislim da je to bio čist jedanaesterac – još jednom se pokazalo da su sudije iza gola bespotrebno trošenje vremena i novca jer obično ne rade ništa. Ako je tu samo da vidi da li je lopta prešla gol-liniju, tehnologija je bolja. Ako ne može da vidi čist penala deset metara ispred sebe...“, dodao je Portugalac.

Komentari / 0

Ostavite komentar