Човјек који је хтио да скочи оставио писмо

Ивица Папић, који је јуче хтео да скочи са Савског моста, оставио је претходно опроштајно писмо у коме се објашњава зашто је желео да се убије.

Србија 11.03.2015 | 22:10
Човјек који је хтио да скочи оставио писмо

Папић је јуче два сата стајао на луку Старог савског моста у Београду са сидром окаченим око врата. У опроштајном писму, које је оставио супрузи и деци, написао је: “Ви сте криви за све и због вас ћу овако окончати живот”.

Полиција и преговарачки тим, али и чланови његове породице спречили су Папића од сулуде идеје да изврши самоубиство.

"Само сиђи, све ћемо се договорити", убеђивала га је уплакана супруга, иначе тешко болесна жена која је оперисала два тумора на мозгу и два на штитној жлезди.

Непосредно пре силаска Папић се прекрстио, а његова ћерка Ана није знала да каже због чега је њен отац хтео да се убије, пише Телеграф.

"Живели смо заједно до новембра када нас је све избацио из куће. Желео је да има свој мир и ми смо му га обезбедили тако што смо отишли да станујемо приватно. Данас ми је од њега стигла порука да ће се убити. Убрзо је полиција дошла по мене на посао. Не знам шта је прави разлог свега овога", навела је Ана Папић за медије додајући да јој отац није алкохоличар, али да је повремено знао да попије.

Извор: Србија Данас

Коментари / 0

Оставите коментар