Čovjek koji je htio da skoči ostavio pismo

Ivica Papić, koji je juče hteo da skoči sa Savskog mosta, ostavio je prethodno oproštajno pismo u kome se objašnjava zašto je želeo da se ubije.

Srbija 11.03.2015 | 22:10
Čovjek koji je htio da skoči ostavio pismo

Papić je juče dva sata stajao na luku Starog savskog mosta u Beogradu sa sidrom okačenim oko vrata. U oproštajnom pismu, koje je ostavio supruzi i deci, napisao je: “Vi ste krivi za sve i zbog vas ću ovako okončati život”.

Policija i pregovarački tim, ali i članovi njegove porodice sprečili su Papića od sulude ideje da izvrši samoubistvo.

"Samo siđi, sve ćemo se dogovoriti", ubeđivala ga je uplakana supruga, inače teško bolesna žena koja je operisala dva tumora na mozgu i dva na štitnoj žlezdi.

Neposredno pre silaska Papić se prekrstio, a njegova ćerka Ana nije znala da kaže zbog čega je njen otac hteo da se ubije, piše Telegraf.

"Živeli smo zajedno do novembra kada nas je sve izbacio iz kuće. Želeo je da ima svoj mir i mi smo mu ga obezbedili tako što smo otišli da stanujemo privatno. Danas mi je od njega stigla poruka da će se ubiti. Ubrzo je policija došla po mene na posao. Ne znam šta je pravi razlog svega ovoga", navela je Ana Papić za medije dodajući da joj otac nije alkoholičar, ali da je povremeno znao da popije.

Izvor: Srbija Danas

Komentari / 0

Ostavite komentar