Због љубоморе дојавила бомбу на аеродрому

Припадници Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево ухапсили су женску особу, иницијала С.В. која је признала да је 6. марта упутила лажну дојаву о бомби на лету "Туркисх Аирлинеса" из Истанбула за Сарајево.

Босна и Херцеговина 09.03.2015 | 09:16
Због љубоморе дојавила бомбу на аеродрому

Како сазнаје ТВ1 мотив дојаве о постављеној бомби била је љубомора. Наиме, извор ТВ1 наводи да је С.В. са својим младићем требала путовати за Турску истим авионом. Међутим, С.В. је била спријечена да путује за Турску но њен момак од путовања није хтио одустати, па је одлучио да на путовање иде сам.

Након што га није успјела убиједити да промјени своју одлуку С.В. је одлучила да му закомпликује ситуацију. Назвала је Мађународни аеродром Сарајево и казала да ће се у авиону, који лети из Истанбула за Сарајево, ускоро догодити велика “хаварија“.

Но својим је непромишљеним чином угрозила рад сарајевског Аеродрома. Преглед авиона, путника и пртљага трајао је неколико сати а били су обустављени и сви летови са Међународног аеродрома Сарајево. На откривању телефонског позива, касније ће се показати ефикасно, ангажовали су се припадници СИПА-е и ОСА-е.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ја ба

09.03.2015 08:22

Ако је својим мобилним позвала аеродром и дојавила да се тамо има бомба, он је збиља екстра глупача тако да није ни чудо што ју је момак оставио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пилот

09.03.2015 09:12

Дјевојка је плавуша,сигуран сам!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јарак

09.03.2015 10:42

И гарант ради у државним органима управе.

Name

ЖИКА Ж

09.03.2015 09:52

ТАКО СЕ ТО РАДИ.

ОДГОВОРИТЕ