Приједор: Бетонска плоча убила дјечака

Алдвин Чехић (11) страдао док се играо са браћом. Преминуо у колима Хитне помоћи.

Република Српска 08.03.2015 | 19:59
Приједор: Бетонска плоча убила дјечака

Алдвин Чехић смртно је страдао од повреда задобијених када је на њега, док се играо са другом децом, пала бетонска плоча са помоћног објекта недалеко од њихове куће.

Дечак је преминуо у колима Хитне помоћи на путу према приједорској Општој болници.

До несреће је дошло када се трагично настрадали једанестогодишњак играо са браћом Денисом и Амором у дворишту напуштене куће. Када је бетонска плоча пала, Алдвинов брат отрчао је по оца Арнела.

Иако престрављен призором, дечаков отац је, уз помоћ комшија, успео некако да подигне бетонску плочу. Покушао је сину да помогне дајући му вештачко дисање, када је видео да је малишан без свести. Али, дечак се није будио.

Кола Хитне помоћи су стигла после само неколико минута, али лекари у приједорској болници су могли само да констатују смрт.

Дечаков отац Арнел, скрхан болом, смогао је снаге само да каже да је призор био стравичан. И сведоци препричавају како је несрећни отац покушавао да помогне Алдвину, али да дечаку спаса није било.

Ова трагедија потресла је мештане Доње Љубије. Готово сви одмахују руком и кажу: “Није ни чудо да се десила оваква трагедија, јер је ово насеље заборављено, запуштено, пуно објеката који угрожавају сигурност пролазника”.

Трагично настрдали дечак похађао је пети разред Основне школе “Доктор Младен Стојановић” у овом месту. Његова породица је, како се могло чути од мештана, живела тешко и готово у потпуној немаштини.

ОБДУКЦИЈА

ПРИПАДНИЦИ полиције Центра јавне безбедности Приједор и дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука, обавили су увиђај, а обдукција тела настрадлог дечака показала је да је реч о задесној смрти. Констатовано је да у овом случају нема елемената кривичног дела.

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

кк

08.03.2015 19:04

Трагедија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалуцанка

08.03.2015 20:02

Саучешће породици. Сваки дан се догађају несреће и највише изгинусе дјеца и млади . Страшно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чиле

08.03.2015 20:11

Велика Туга и жалост,јадни родитељи нека им је БОГ на помоћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

09.03.2015 06:27

САУЧЕШЋЕ ПОРОДИЦИ И ОПОМЕНА СВИМ РОДИТЕЉИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузуки

09.03.2015 07:32

Све по сиротињи,да хоце каква бетонска плоца од десет тона да поклопи крвопије градјана БиХ.

ОДГОВОРИТЕ