Prijedor: Betonska ploča ubila dječaka

Aldvin Čehić (11) stradao dok se igrao sa braćom. Preminuo u kolima Hitne pomoći.

Republika Srpska 08.03.2015 | 19:59
Prijedor: Betonska ploča ubila dječaka

Aldvin Čehić smrtno je stradao od povreda zadobijenih kada je na njega, dok se igrao sa drugom decom, pala betonska ploča sa pomoćnog objekta nedaleko od njihove kuće.

Dečak je preminuo u kolima Hitne pomoći na putu prema prijedorskoj Opštoj bolnici.

Do nesreće je došlo kada se tragično nastradali jedanestogodišnjak igrao sa braćom Denisom i Amorom u dvorištu napuštene kuće. Kada je betonska ploča pala, Aldvinov brat otrčao je po oca Arnela.

Iako prestravljen prizorom, dečakov otac je, uz pomoć komšija, uspeo nekako da podigne betonsku ploču. Pokušao je sinu da pomogne dajući mu veštačko disanje, kada je video da je mališan bez svesti. Ali, dečak se nije budio.

Kola Hitne pomoći su stigla posle samo nekoliko minuta, ali lekari u prijedorskoj bolnici su mogli samo da konstatuju smrt.

Dečakov otac Arnel, skrhan bolom, smogao je snage samo da kaže da je prizor bio stravičan. I svedoci prepričavaju kako je nesrećni otac pokušavao da pomogne Aldvinu, ali da dečaku spasa nije bilo.

Ova tragedija potresla je meštane Donje Ljubije. Gotovo svi odmahuju rukom i kažu: “Nije ni čudo da se desila ovakva tragedija, jer je ovo naselje zaboravljeno, zapušteno, puno objekata koji ugrožavaju sigurnost prolaznika”.

Tragično nastrdali dečak pohađao je peti razred Osnovne škole “Doktor Mladen Stojanović” u ovom mestu. Njegova porodica je, kako se moglo čuti od meštana, živela teško i gotovo u potpunoj nemaštini.

OBDUKCIJA

PRIPADNICI policije Centra javne bezbednosti Prijedor i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, obavili su uviđaj, a obdukcija tela nastradlog dečaka pokazala je da je reč o zadesnoj smrti. Konstatovano je da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog dela.

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

kk

08.03.2015 19:04

Tragedija.

ODGOVORITE
Name

banjalucanka

08.03.2015 20:02

Saučešće porodici. Svaki dan se događaju nesreće i najviše izginuse djeca i mladi . Strašno.

ODGOVORITE
Name

Čile

08.03.2015 20:11

Velika Tuga i žalost,jadni roditelji neka im je BOG na pomoći.

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

09.03.2015 06:27

SAUČEŠĆE PORODICI I OPOMENA SVIM RODITELJIMA.

ODGOVORITE
Name

Suzuki

09.03.2015 07:32

Sve po sirotinji,da hoce kakva betonska ploca od deset tona da poklopi krvopije gradjana BiH.

ODGOVORITE