Незадовољство због корупције

Испред зграде Парламентарне скупштине БиХ окупило се педесетак грађана који мирним протестом желе указати на проблем непроцесуирања корупције у БиХ.

Босна и Херцеговина 08.03.2015 | 13:05
Незадовољство због корупције

Протести су мирног карактера, а грађани су донијели кафу и колаче за све присутне који су им се придружили.

Ирина Ловрић прва је пријавила корупцију у БиХ и први заштићени свједок у поступцима против корупције. Ловрић је присутна на протестима,а за Н1 је изјавила: "Све јавне институције су корумпиране. Без јаких веза нема запослења. Шиканирају ме и малтретирају јер сам основано говорила о корупцији у институцијама БиХ".

Грађани су, кажу, одлучили рећи СТОП корупцији и исказали забринутост зог начина запошљавања у јавним институцијама. Сматрају да предност требају добити угрожене, а не подобне категорије.

Протесте је подржао и бх. писац Абдулах Сидран.

Извор: Н1

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ЦЦЦЦ

08.03.2015 12:33

Док на овакве протесте излазе само 50 градјана, ови политицари це и даље красти јер се не пласе од никога... ми градјани БиХ само знамо да се јадимо и да сједимо на дупету... требамо СВИ једном да изадјемо и да ријесимо ствар, да се мало упласе ови ткзв. Полтицари

ОДГОВОРИТЕ
Name

За ЦЦЦЦ

08.03.2015 13:42

Па гдје за Ирином да излазимо кад је и она посао добила на овај начин а сад као протествује..Довео је Ивица Мариновић бивши замјеник министра за избјегла лица...,није ни она памецу досла да буде секретарица у Фонду за повратак вец из Ивициног кревета.Погледај је наста личи ,као са плаката за порниц,само јој лове нестало да се затезе па као протествује.Буди паметан ЦЦЦЦ...

Name

липљен

08.03.2015 13:08

Овај народ је већином наопако насадјен. Све хурва и хукара. Нису ни за шта. Само бјежи од њих. Ту и тамо постоји и понеко нормалан. Таквима баш није лако, као липљену у загадјеној води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Два црна гаврана

08.03.2015 21:26

Похлепа је природна особина човјека, ограничена је једино похлепама других, па зато и постоје закони да ограниче похлепу између људи, да не падне крв. Проблем настаје када један ојача, један или више њих, дружина, онда они поклапају све, узимају, отимају, са астала скидају, из очију откидају, како то народ вели. Јачи су, границе нема, ту нема милости. Други нека скапавају, нека гину, или нека се смичу, ако ће да живе и гамижу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кенан

09.03.2015 13:21

хттп://револуција.инфо/пријављивац-корупције-или-неисплацени-талдзија/ ИСТИНА О ИРИНИ ЛОВРИЋ!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАЕСТРО

01.04.2015 21:32

Још један ситни плаћеник Божовића и СНСД-а. Не можете Ирини ни ципеле чистити без обзира на злу кампању коју узалуд проводите упорно, на лажним и нелегалним порталима као што је револуција. Инфо коју води болесни, поремећени Бојан Сврдлин, бивши наркоман сада бјегунац од полиције БиХ. Ирина није рођена 19. марта у Сарајеву а о осталим бљувотинама неписмених плаћеника не вриједи ни дискутовати. Читаћете и гледати још тога о њеној храбрости и дјелу, знамо сви да вам то није лако. Ипак од тога не можете побјећи нити умањити њено дјело и храброст. Џаба вам налогодавци. Учите од ње.